duminică, 4 aprilie 2010

Adăpostul de Tranzit


Adăpostul de Tranzit al Fundaţiei Timişoara 89 este un centru social destinat persoanelor in situaţie de criza. Acest obiectiv social oferă cazare temporara unor asistati selectaţi într-un program de reintegrare şi integrare intermediat printr-un ajutor de urgenţă. Cei care pot beneficia de serviciile Adăpostului de Tranzit sunt:
1. Bolnavi în convalescenţă, eliberaţi din spital şi trimişi (prin convenţie de parteneriat cu Spitalul Judeţean Timiş şi Spitalul Municipal Timişoara) pentru a fi adăpostiţi câteva zile până îşi revin şi pot pleca spre localităţile de domiciliu sau alte locaţii. În perioada în care locuiesc în centru sunt sprijiniţi cu hrană, îmbrăcăminte şi consiliere psihologică, mediere cu alte centre sociale sau instituţii.
2. persoanele rămase fără adăpost care au un loc de muncă sau care îşi pot găsi un loc de muncă dar nu au un adăpost unde să se odihnească şi unde să-şi gestioneze bunurile personale şi timpul liber; familii, persoane evacuate sau care şi-au pierdut locuinţa; muncitori zilieri itineranţi.
Scopul programului este oferirea şansei ca prin cazarea în adăpost, asistaţii selectaţi să îşi poată rezolva probleme care ţin de situaţii juridice sau familie, de găsirea sau păstrarea unui loc de munca; acumularea unui minim de necesar financiar care să le permită să înceapă apoi, prin propriile resurse, un mod independent de existenţă.

Fundaţia Timişoara ‘89
ROMÂNIA
Timişoara, Spl. N. Titulescu, nr. 2, tel.& fax: 0256/493409
E-mail: tim89@mail.regionalnet.org
-------------------------------------------------------------------------------
CUI 6554498
Cont UNICredit Tiriac BANK TimişRO15BACX0000003008324000





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu